Cumhuriyet İlkokulu
KOBİN MAH. 32 CAD. CUMHURIYET ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 22 BEŞİRİ / BATMAN

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, mezunları ve mensuplarıyla, sosyal ve kültürel etkinliklerimizle, bilimsel düşünce ve değerlerimizle, pozitif tutum ve demokratik değerlerimizle fırsat eşitliğinin sağlandığı; farklı kültür ve değerlere saygılı, sosyo-kültürel, bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, araştıran, uygulayan, çağdaş uygarlık düzeyine sahip nesiller yetiştirerek tercih edilen, fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuzun misyonu: Türkiye Cumhuriyeti’nin ilkeleri doğrultusunda, -Çağın gereklerinin farkında olan ve bunları gerçekleştirme çabasında bulunan, -Akıl ve mantığı hareketlerinin odağı haline getirerek,geleceğini en iyi şekilde hazırlamaya çalışan -Her yönden kendini gerçekleştirmiş bir birey olmanın yollarını bilen ve hayatının her safhasında bunları uygulamaya çalışan, -Kendine ve milletine faydalı, sosyal ve kültürel anlamda iyi bir birikime sahip bireyler yetiştirmek için; -Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışı ile, -Bilgi ve genel kültür alanında kendini gerçekleştirmiş bir öğretmen kadrosuyla -Çevrenin sosyo-ekonomik yapısını da dikkate alarak -Öğrencilere karşı sonsuz bir sevgi ve vicdani yaklaşımla hareket ederek Öğrencilerimizi geleceğin azimli ve güvenilir birer emanetçisi olarak yarına taşımaktır.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

08,30-16,40

Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 18 km uzaklıktadır.

İlçe merkezi